Je sport foto op hout

Steeds vaker staan er bij sportwedstrijden (amateur) fotografen die op hun vrije zaterdag graag een paar kiekjes willen schieten van de mooiste sportmomenten van die dag. Vooral bij explosieve sporten als voetbal, tennis en volleybal is het een kunst om het mooiste plaatje te schieten. Vaak zijn de spelers zich bewust van de aanwezigheid van de fotograaf en zetten ze net een stapje harder om maar het beste voor de dag te komen. Deze foto’s worden vaak later op de webstite van de desbetreffende fotograaf gezet, alwaar je de foto’s kunt kopen. Deze foto’s zijn vaak van een hoge kwaliteit en daarom ideaal om als decoratie te gebruiken. Een mooi voorbeeld hiervan is een foto op hout.

Foto in mat of glans op hout

De keuze van een foto op hout kan twee kanten op vallen; je kiest voor de ingetogen matte versie (ideaal als de kleuren van de foto erg levendig zijn terwijl je graag wat meer rust in de ruimte wilt hebben) of juist glanzend zijn (als je de foto realistisch over wilt laten komen). Het mooie is dat er geen goede of foute keuze is, het is beide erg mooi!

Sport foto’s ideaal voor foto decoraties

Sport foto’s zijn door de kwaliteit en lichtval vaak ideaal om een fotodecoratie bij gallery color te gebruiken. Behalve foto’s op hout kun je dus ook een van de andere foto decoraties gebruiken om je wand mee op te fleuren. Maak zo van je sport ook een dagelijks genot om naar te kijken!

Zelf een foto proberen te maken van je sportprestaties kan ook, maar hou dan wel rekening met het feit dat het een kunst is om het juiste moment te kunnen fotograferen en dat de prestaties van je fototoestel je sportprestaties niet altijd feilloos vast kunnen leggen..

Leave a Reply

Your email address will not be published.