Sporten in het Amsterdamse district Groot Waterloo

Ooit gehoord van het district Groot Waterloo? Dat is het gebied rondom het Waterlooplein en hier is van alles te doen. Zo kunt u uiteraard het Waterlooplein bezoeken een dagelijkse vlooienmarkt, ook kunt u de vele musea bezoeken of sporten in 1 van de luxe sportaangelegenheden.

Sporten in Groot Waterloo

Voor iedereen die wil bewegen is er een oplossing. U kunt bijvoorbeeld terecht bij SportCity het luxueuze fitnesscentrum gelegen bijna tegen het Waterlooplein aan de Jodenbreestraat. Hier kunt u in een ontspannende omgeving werken aan uw conditie, uw kracht of algehele fitheid. Ze gebruiken de nieuwste apparatuur en hebben professionele sport begeleiders.

Liever rustig bewegen, ook dat kan

Groot Waterloo is omringt door kades en water, een ideale plek om te wandelen, sporten of hardlopen. U ziet vele bootjes, van groot tot klein voorbij komen en er zijn voldoende plekken om even bij te komen van uw inspanningen. Het is ook een ideale plek om met de hond te gaan wandelen. De afwisselende omgeving in combinatie met de vele diverse mensen die u tegenkomt maken het een bijzondere ervaring. Wat u zult opvallen is dat u altijd welkom bent in Groot Waterloo, dat komt omdat de mensen in het gebied veel hebben meegemaakt in de loop der tijden en ook veel in aanraking komen met verschillende mensen en toeristen.

Voor kinderen zijn er spelletjes

Ook kinderen worden tot beweging aangezet, zo worden er regelmatig oud Hollandse spelletjes georganiseerd in de buurt, waarbij iedereen mag meedoen. Het versterkt niet alleen de culturele band met het verleden, maar leert kinderen ook dat buiten spelen en sporten gezond en vooral leuk is. U merkt al er is voldoende te doen, beleven en bewegen in de oer Amsterdamse wijk Groot Waterloo. Kom gerust een keertje langs, u bent altijd welkom!

Meer weten? Kijk ook eens op www.grootwaterloo.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.