Watersportwinkel Reus heeft alles voor de Watersporter

De nieuwe watersportwinkel van Reus is online

Watersportwinkel-Reus.nl heeft een nieuw design op haar webshop. Ben jij op zoek naar watersportartikelen? Of ben je echt een vaarliefhebber dan is deze watersportwinkel echt een aanrader. Watersportwinkel-Reus.nl heeft een uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. Watersportwinkel-Reus bezorgt meestal binnen 2-5 werkdagen. Voor een snelle indicatie van de levertijd kun je een bericht sturen via de livechat die ingebouwd is op de webshop.

Watersportwinkel-Reus hoopt maar haar nieuwe webshop de service een stuk te verbeteren. Zodoende is er een livechat functie aan de watersportwinkel toegevoegd waardoor de klant live kan chatten met de klantenservice van deze webwinkel. Watersportwinkel-Reus is erg benieuwd wat jullie van de nieuwe webshop vinden, je kunt ze dan ook vrijblijvend feedback sturen via de contactform of via de chat.

De nieuwe watersportwinkel is gerealiseerd door Baas & Baas. Er is met name erop gelet dat de webshop eenvoudig is. Er is gekozen voor een zeer strak en transparant design. Het moet een lichte uitstraling hebben, bovendien is er gekozen voor dezelfde indeling qua categorieën, omdat de vorige webshop hier ook gebruik van maakte. Zodoende kunnen terugkerende bezoekers snel wegwijs worden in de nieuwe omgeving. Ook is erop gelet dat bezoekers makkelijk tussen de verschillende categorieën kunnen navigeren en zodoende zeer snel wegwijs worden tussen alle producten die deze webshop te bieden heeft.

Daarnaast is de nieuwe watersportwinkel-Reus responsive gemaakt, dat wil zeggen dat hij op ieder (mobiel) device goed te lezen is. Je kunt er met je iPhone, smartphone, mobiel, tablet, laptop of computer eenvoudig en snel bestellingen plaatsen. Je kunt afrekenen met zowel ideal als met paypal.

Wij zijn erg benieuwd wat jullie van watersportwinkel-reus.nl vinden, dus heb je feedback, tips of opmerkingen stuur dan gerust een mailtje naar webshop@watersportreus.nl

https://www.watersportwinkel-reus.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.