Webshop efficiëntie voor de groothandel

Waarom verdient u als groothandel uw geld? Doordat u voorraad heeft, uw klanten gemakkelijk bij kunnen bestellen en een scherpe prijs aan uw klanten kunt bieden.

Maar als u altijd wilt kunnen leveren, dan heeft u een flinke voorraad nodig. Kapitaalbeslag die tot een flinke financieringsbehoefte leidt. Als u klanten dan ook nog eens laat betalen, dan bent u net een bank!

Tenslotte kosten sommige bestellingen u best veel tijd. Klanten die telefonisch of per e-mail een bestelling doen, die u of uw medewerkers weer moeten verwerken. Hoe kunt u blijven concurreren op basis van prijs zonder uw hele marge te verspelen aan personeelskosten?

U kunt u zelf veel tijd besparen en uw klanten veel service bieden met behulp van een groothandel webshop met koppeling aan Accountview van Visma.

Bestelgemak voor uw klanten

  • Uw klanten kunnen 24 uur per dag bestellen
  • Nooit meer een gemiste order omdat u niet te bereiken bent
  • Overzichtelijke presentatie zodat u uw klanten kunt verleiden om meer te bestellen
  • Na inloggen ziet uw klant zijn of haar specifieke prijzen en voorwaarden

Op tijd leveren, zonder een oneindig grote voorraad

Accountview helpt u om voldoende maar niet te veel in te kopen, en dat op het juiste moment, met goede leveringsvoorwaarden. Uw bestelproces wordt minder tijdrovend en u heeft niet teveel voorraad.

Op tijd laten betalen

U kunt uw klanten in de webshop via iDeal of creditcard laten betalen. Boter bij de vis. Maar wanneer dat niet wenselijk is, dan helpt Visma Accountview u om een strak en actief uw debiteuren in gaten te houden en te herinneren aan een betalingsverplichting. U zult zien… uw klanten betalen dan gemiddeld sneller!

Leave a Reply

Your email address will not be published.