Nieuw: duurzaam volleybalnet

Kinderen spelen graag buiten. Ook op schoolpleinen. Ze doen tikkertje, verstoppertje of zijn lekker aan het ravotten. Maar op welk plein is het mogelijk om lekker te spelen met een bal en te volleyballen? Bijna nergens! Daar is nu de oplossing voor: een buiten volleybalnet geschikt voor schoolplein. Dit net, dat verstelbaar is in hoogte, is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en kan geplaatst worden op schoolpleinen. Maar dat niet alleen, het net is ook geschikt voor o.a. vakantieparken, campings, speelpleintjes, kinderopvangterreinen en ga zo maar door.

Voordelen van het net:

Hieronder hebben we de voordelen van het buiten volleybalnet voor u op een rijtje gezet:

  1. Veilig

Het net is officieel gekeurd en daarmee veilig bevonden voor kinderen. Daarnaast is het net hufterproof wat betekent dat het net niet gesloopt kan worden.

  1. Weerbestendig

Een nadeel van standaard volleybalnetten is dat ze snel verweren. Hierdoor gaan ze vaak niet langer dan een jaar mee. Het buiten volleybal net is echter bestendig tegen ieder weertype en gaat meer dan 10 jaar mee.

  1. Verstelbaar in hoogte

Doordat het net verstelbaar is in hoogte, kunnen kinderen van alle lengten er mee spelen. Het net kan op 1m80, 2.00m of 2m20 hoog gehangen worden.

  1. Verschillende lengten

Daarnaast is het net verkrijgbaar in verschillende lengten. Afhankelijk van hoeveel ruimte u heeft, maakt u een keuze voor een 3, 4 of 5 meter net.

Meer weten over dit net?

Bent u benieuwd naar dit net? Neem dan eens een kijkje op volleybal.net. Hier kunt u nog veel meer informatie vinden over het net en enkele voorbeelden bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.