Niks is zo frustrerend als migraine

Ik heb gelukkig geen ervaring met migraine. En op het moment dat ik dit typ, klop ik het ook meteen weer af want als je soms ziet hoe anderen er mee worstelen, dat wil je gewoon echt niet. Waarschijnlijk kennen we allemaal wel iemand die er last van heeft. Vaak vinden we het vervelend en willen we helpen, maar we kunnen als buitenstaander eigenlijk niet heel veel betekenen voor de persoon die eronder lijdt. Ja, we kunnen een kopje thee zetten en er misschien een schepje honing in doen, maar dat lost het probleem natuurlijk niet op.

 

Pak het probleem bij de bron aan

Beter is het, om de migraine bij de bron aan te pakken zodat de migraine minder wordt of zelfs helemaal weggaat bij momenten. De spreuk: beter voorkomen dan genezen, gaat hier dan ook zeker op. Je kunt beter migraine voorkomen, dan genezen. Daarom is het zeer raadzaam om naar http://www.vitamine-supplement.nl/ te surfen, want daar vindt je voldoende hoogwaardige producten die je migraine verminderen of weg kunnen halen. Want een aanval van hoofdpijn maakt meer dingen onmogelijk dan je op het eerste oog denkt. Je concentratie wordt minder omdat je zo afgeleid wordt door de hoofdpijn, dus een simpel ritje in de auto wordt al snel een hele opgave.

 

Tentamen

Of je zult maar net een tentamen hebben, waar haal je dan in godsnaam de focus vandaan om dat tot een goed resultaat te brengen? Zoals al eerder gezegd: migraine zorgt voor meer praktische problemen dan je verwacht, en als je er even 5 minuten bij stilstaat, dan kan je zelf al met een aardig lijstje komen. Daarom is het misschien geen gek idee om, met de feestmaand zo voor de deur, iemand een plezier te doen met een cadeau waar hij / zij echt iets aan heeft. Want een dag zonder migraine is voor degene die ermee te maken heeft echt een geschenk.

afbeelding

Leave a Reply

Your email address will not be published.