Athleisure schoenen of sportschoenen

De athleisure trend is reuze populair. Sportkleding is al een tijdje niet meer alleen bedoeld voor het sporten, heel veel sportschoenen zijn nu van atletiekbaan naar de runway verhuisd.
Zelfs de grote Nederlandse schoenmerken zoals Floris van Bommel bieden meerdere sneaker modellen aan, sportschoenen die nog heel erg stijlvol en netjes kunnen zijn.

Casual sportschoenen

De sneakers van Floris van Bommel zijn bijvoorbeeld perfect voor een avondje uit, casual gelegenheden. Je kunt ze vrijwel altijd en overal wel dragen, en ze zijn ook nog eens super comfortabel. De ware definitie van athleisure wear. Bij schoenmakers zoals Floris van Bommel heb je het voordeel dat gebruik maken van natuurlijke en duurzame materialen. De trendy design en een premium look wordt over rauwe sportprestaties gekozen. Voor het ‘echte’ sportwerk moeten we toch even ergens anders zoeken.
Niet alleen de schoenmakers zoals Floris van Bommel maar ook grote sportmerken zoals Nike en Adidas hebben schoenen waarbij de styling over de sportprestaties gekozen, de zogenaamde lifestyle schoenen.

Sportschoenen om mee te sporten

Als je op zoek bent naar sportschoenen om in te sporten, beland je vaak bij een aantal grote sportmerken, Nike is een voorbeeld daarvan. Met hun enorme budgets kunnen ze niet alleen veel hype en naamsbekendheid generen, maar het geeft merken zoals Nike ook de vrijheid en de capaciteit om groot te investeren in nieuwe technologieën, en zo de competitie voor proberen te blijven. Daarnaast hebben deze merken ook een lange geschiedenis van samenwerkingen met topsporters. De marketing voordelen terzijde, is de feedback van sporters natuurlijk super waardevol voor het verder ontwikkelen van producten.

De schoenmakers bij Floris van Bommel zijn specialisten in leer. Nike is een leidende merk in de wereld van sport en sportkleding. Sneakers kunnen gedragen worden voor een leuk avondje uit, of om je sportprestaties te verbeteren. Met zoveel keuze in producten, kleding en schoenen sales komt het op behoeftes en je smaak neer welke ‘sportschoenen’ bij je passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.